Изкуството да произвеждаш газоразрядни лампи
- LVA
Изкуството да произвеждаш газоразрядни лампи
Един чех - ентусиаст е започнал производство на цифрови газоразрядни лампи в ограничени тиражи (за пръв път от 30 години). Впечатляващото видео за технологията му и множеството стъпки в производството можете да видите тук
-
Re: Изкуството да произвеждаш газоразрядни лампи
Наистина впечатляваща изработка. От вида как се правят нещата, но в детайли!!!
Аз от доста време все се мъча да направя нещо механично (но не от вида самоделка), но дори хора, които се занимават с това не съм намерил.
Аз от доста време все се мъча да направя нещо механично (но не от вида самоделка), но дори хора, които се занимават с това не съм намерил.
- LVA
Наистина видеото е доста впечатляващо. На производството се гледа като на строго професионална дейност и е рядкост да може да види човек как изглеждат нещата "от кухнята".
-
Нещата от кухнята често се виждат - може би не изцяло. Така например има много видеа за фабрики където се правят автомобили.
Тук, обаче, се показва не производството, а на практика се разкрива в детайли целият технологичен процес. Всеки грамотен учен може да повтори схемата, стига да си намери скъпите машини и доставчици на компонентите (например направата на цифрите).
Тук, обаче, се показва не производството, а на практика се разкрива в детайли целият технологичен процес. Всеки грамотен учен може да повтори схемата, стига да си намери скъпите машини и доставчици на компонентите (например направата на цифрите).