Първо искам да кажа колко много се радвам, че съществува такъв продукт и то създаден в България. От години му се канех и приятели ме изненадаха с комплект за запояване за рождения ми ден и от тогава нон-стоп го "сглобявам"

Всичко вървеше точно - инструкциите са много подробни и добре написани. Стигнах до първата тестова "стъпка" и там всичко беше наред - 11.96V на D2 и 170V на TP1. На следващата тестова стъпка също всичко беше наред - 5V на Pin 20 на IC3 и 5V на HP6. Така беше и при следващата тестова стъпка - LED1 мигаше след като поставих IC3.
Обаче при следващото тестване където LED1 трябва да мигне за кратко, не беше така

Реших все пак да продължа, защото като цяло ми беше супер интересно и само да запоявам и завърших както долната, така и горната платка. Обаче проблемът все още беше един и същ - 8 секунди светене и премигване. Като включих горната платка (изцяло запоена с ИН-12 лампи), на тях свети постоянно 00 03 86, което съвпада с версията на firmware-a (предполагам е просто някакво safety). Направи ми впечатление, че понякога вместо тези 8-секундни светения, че почва да мига "постоянно", като това мигане в повечето случаи се връща към 8-секундното, ако изключа и включа захранването отново.
Преминах през списъкът за елементи на долната и горна платка, като проверих дали не съм случайно объркал нещо, но уви - всичко изглежда както по инструкциите.
Ще се радвам ако имате някакви препоръки какво мога да направя като troubleshoot-ване, за да намеря какво съм оплескал. Не запоявам за пръв път, но е определено първия ми по-комплексен проект и ми се ще много да го подкарам като постоянна декорация на бюрото ми!
Благодаря предварително!